Epoxy på industrigulv

Epoxy på industrigulv er et gulvalternativ som kan passe for de fleste bedrifter og selskaper. Det er slitesterkt, har lang levetid og tåler den tunge belastningen som slike gulv blir utsatt for. Det er også en hygienisk god gulvtype som er lett å rengjøre, og er hvorfor man ofte finner epoxygulv like ofte på områder som blir brukt til matlaging som innen lagerhaller og verksted.

Velg riktig gulvtype

Epoxy industriDet er svært viktig når man legger et epoxygulv som skal være  brukt innen industri at det blir tatt hensyn til hvilken belastning som gulvet vil få. Det kan være med på å bestemme hvilken malingstype som passer best. Andre viktige hensyn å ta er sklisikkerhet og at gulvet kan rengjøres og holdes hygienisk på en enkel måte. Estetikken er også viktig, og både fargen og hvor klart eller matt gulvet skal være må det tas hensyn til. Her er kommunikasjon nøkkelen til et godt resultat, og våre erfarne og kunnskapsrike samarbeidspartnere vil i samråd med deg komme frem til den beste løsningen.

Hvilke industrier passer epoxy til?

Epoxy industrigulvEpoxy er et svært anvendelig materiale som kan passe inn i de fleste industrier. Alt fra gulv i offentlige bygninger til slitesterke gulv innen bilbransjen og hygieniske gulv innen matvareindustrien til vanlige kontorlokaler. Det viktigste her er at, som vi har vært inne på, at det blir tatt hensyn til hvilken bruk det skal være på gulvet, og at arbeidet blir skikkelig utført av profesjonelle gulvleggere. Om det skjer kan epoxy bli brukt stort sett over alt. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post dersom du har noen spørsmål angående epoxy, og om du tror det vil passe inn hos dere.

Vi tar hensyn til bedriftens åpningstider

Skal du legge et gulv på en arbeidsplass er det viktig å minimere forstyrrelsen til den daglige driften. Vi kan derfor planlegge at arbeidet blir utført om kvelder eller i helgen. Gulv som blir lagt på en fredag kan stå klar til arbeid på en mandag, og dermed ikke stanse produksjon hos en bedrift. Det er viktig for oss å gjennomføre et godt arbeid samtidig som vi ivaretar den daglige driften som må skje.

Ta kontakt med EpoxyMaling for et godt tilbud

Vi sammen med våre samarbeidspartnere tar vi alt av større og mindre jobber med å legge epoxy hos deg. Alt fra parkeringshus til kontorlokaler og andre industrigulv er oppdrag vi er kjent med. Så ta kontakt med oss i dag for å et prisanslag kom i gang med å legge ditt nye gulv!