Epoxygulv pris

Det er alltid viktig å ha det klart for seg hva som er en rimelig kostnad for en tjeneste, og det finnes heller ikke noe unntak når det kommer til å legge epoxy på ditt gulv. EpoxyMaling vil derfor alltid jobbe på en ærlig og åpen måte, slik at du som kunde har full klarhet i hva et oppdrag kommer til å koste. Vi blir alltid enig om den totale kostnaden før arbeidet settes i gang, og det vil aldri være noen skjulte kostnader eller ekstrabeløp hos oss. Du skal alltid være trygg på at prisen du får oppgitt er konkurransemessig satt og sikrer deg et kvalifisert og godt arbeid. Vi kommer gjerne på befaring hos deg for å se nærmere på hva som må gjøres, og hvor stor jobben vil bli.

Har dere faste priser for epoxygulv?

Det er mange ulike hensyn å ta når man skal gjøre en jobb med kunstharpiks, og det er som regel alltid individuelle hensyn man må ta for å gjøre oppdraget skikkelig. Det gjør at det er vanskelig å operere med standardpriser, da arbeidsmengden og hva som må bli gjort kan variere stort. Ting som vil påvirke prisene, uten om størrelsen på jobben, er som regel hva som må gjøres av preparering og forarbeid før epoxyunderlaget kan bli lagt. For et optimalt resultat er en slik herdeplast avhengig av et "dødt" underlag. Om underlaget ekspanderer eller trekker seg sammen, for eksempel i tråd med kald eller varm temperatur, er sjansen stor for at underlaget kan sprekke. Det er derfor det optimale underlaget å legge epoxy på som regel er betong.

Har du et annet underlag, eller betongen er blitt behandlet tidligere, vil det derfor måtte gjøres litt ekstra arbeid i forkant. Dette er imidlertid helt normalt, og alle våre samarbeidspartnere har god erfaring med ulike gulvtyper. I garasjer og på enkelte baderom ønsker man også å få lagt en liten helning på gulvet for å lede vannet en bestemt vei. Dette er noe vi selvsagt kan ta hensyn til i forarbeidet, og om det skal støpes et nytt lag før epoxyen kommer på.

Hva er inkludert i prisen for gulvleggingen?

Hva som blir inkludert i en epoxyjobb er opptil deg å bestemme, og vi vil selvsagt gi råd og tips om hva som bør gjøres dersom du ikke har noe erfaring ifra før av med gulvtypen. Vi kan ta på oss hele jobben fra både preparering og leggingen av gulvet, slik at du får hele arbeidet gjort av profesjonelle mennesker og er sikret et godt resultat. Vi kommer også gjerne på besøk til deg for å ta en befaring av det som bør bli gjort. Det kan gjøre det lettere å komme frem til en fastsatt sum for jobben, men dersom du gir oss detaljert info på enten e-post eller via telefon, så skal vi i de fleste tilfeller også kunne komme med en veiledende pris.

Dersom du har planer om å få lagt et epoxygulv hjemme hos deg eller i et næringslokale m.m., er vi bare en liten e-post eller telefon unna. Vi garanterer deg et godt resultat og et gulv du vil ha glede av i mange år fremover!