Epoxy Trondheim

Trondheim er den tredje største byen i Norge i dag og ligger i Sør-Trøndelag. Det administrative senteret for fylket er også lagt her. Trondheim ligger vakkert til ved Trondheimsfjorden og Nidelva. Et av hovedtrekkene med byen er at det store universitetet NTNU ligger her, noe som tiltrekker seg flere tusen studenter hvert år, og gjør Trondheim til en av de største studentbyene vi har i Norge. Selve byen ble grunnlagt tilbake i år 997 og ble regnet som hovedstaden i Vikingalderen frem til 1217. Stedet har også vært en viktig samleplass for den Lutheranske menighet, med velkjente Nidarosdomen som et viktig monument. Kirken tiltrekker seg og masse turister til byen hver år.

Dersom du bor i Trondheim og omegn kan du kontakte EpoxyMaling for å få hjelp til å legge ditt epoxy gulv.

Hvilke tjenester leveres i Trondheim?

Vi har samarbeidspartnere som gjør det meste innenfor epoksy. Så dersom du ønsker en slik løsning i boligen din, på badet, garasjen eller i et næringsbygg, så kan vi hjelpe deg med det. Er du usikker på hva som må gjøres, kommer vi gjerne på befaring hos deg for å se nærmere på jobben. Vi har lang erfaring med kunstharpiksgulv og kan garantere deg et resultat som du blir fornøyd med.

Hva må gjøres før et epoxy gulv kan legges?

En av de første tingene vi vil gjøre når du tar kontakt med oss er å finne ut hvilket underlag det er der du ønsker at epoxyen skal bli lagt. For å sikre et godt resultat må underlaget være klargjort og riktig behandlet for at den skal absorbere og holde på herdeplasten skikkelig. Det er derfor viktig at underlaget ikke har noe bevegelser i seg, og er hardt og solid. Gulvet må primes ordentlig, og ofte når det er snakk om betongunderlag er det lurt å betongfrese gulvet ført. Det gjør at porene i underlaget åpnet seg, noe som gjør at epoxy massen vil feste seg skikkelig. Så hva som må gjøres for at vi kan få lagt gulvet skikkelig vil være avhengig av hvilket forarbeid som er involvert. Våre gulvleggere har god erfaring med flere typer underlag og kan jobbe med det meste. I noen tilfeller kan det bli aktuelt at vi støper et nytt tynt lag med betong før vi legger laget med epoxy.

Pris for epoxygulv i Trondheim

Det er alltid vanskelig å fastslå hvor mye ett oppdrag kommer til å koste før vi vet alle detaljene om jobben. Som vi nevnte i forrige avsnitt kan to jobber skille seg stort fra hverandre med hvilket forarbeid som må gjøres før vi kan få lagt epoksymassen. Det er derfor alltid en stor fordel at du kan oppgi så mye detaljer om gulvtypen, og hva som eventuelt er gjort av behandling av den når du tar kontakt med oss. Da kan vi lettere komme med en veiledende pris. Men vi vil selvsagt alltid gi deg en totalt kostnad for jobben før vi setter i gang.