Epoxy Stavanger og Sandnes

Ser man på tettsteder, er Norges tredje største Stavanger og Sandnes sammen. De består av henhodsvis de to kommunene Stavanger/Sandnes, i tillegg til Sola og Randaberg. Totalt sett bor det godt over 200 000 innbyggere her. Hele sammenkoblingen av kommunene er kjent som Nord-Jæren, og området er det raskest voksende i Norge i dag.

EpoxyMaling har samarbeidspartnere i hele Jæren som kan kan sørge for at du får ditt perfekte nye epoxy gulv. Ta kontakt med oss i dag om du vil legge epoxygulv i Stavanger og Sandnes!

Pålitelig og trygg

Når du tar kontakt med oss for å få lagt ditt epoxygulv, skal du vite at du får en trygg og god leverandør. Alle vi arbeider sammen med har god erfaring med slike gulvtyper. Så du kan være sikker på at du får et resultat du blir strålende fornøyd med. Om du ønsker epoxy i stuen, på badet, i garasjen eller på arbeidsplassen, er ikke det noe problem for oss. Du gir oss dine tanker om hva du ønsker deg, og vi vil komme med tilbakemeldinger og tanker om hva som kan eller ikke kan gjøres. På den måten får du en forventning som er lik ende resultatet og et kvalitetsgulv du stolt kan vise frem til venner og bekjente. Vi arbeidet i tråd med alle kvalitetskrav i bransjen, og arbeider med epoxy av den høyeste kvalitet.

God pris for epoxy gulv i Stavanger og Sandnes

Takke være vårt nettverk av gulvleggere, sørger vi alltid for at du får de beste prisene og det billigste alternativet som ikke går utover kvaliteten. Når du tar kontakt med EpoxyMaling, vil vi ta en gjennomgang på det du vil ha gjort, og vi setter opp et konkret tilbud til deg før arbeidet settes i gang. Vi mener den beste markedsføringen et selskap kan ha er gode kundeomtaler, så vi vil alltid sørge for at du blir 100% fornøyd.

Stadig mer populært

Det å legge epoxy på gulvet blir stadig mer populært, og flere skjønner hvor både praktisk og fint en slik gulvtype kan bli. Det er heller ikke bare epoxy i garasjer som er vanlig, og det er stadig flere som ønsker en slik løsning i både stuer og soverom. Når du ser hvor fint det faktisk blir, hvor lenge et slikt gulv varer og hvor lett det er å holde rent, er ikke det noe overraskelse. Har du noen tanker om hva du ønsker å gjøre, men du er ikke helt sikker på om det er mulig å få til? Bare ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Ta kontakt når som helst

Du kan sende oss en e-post døgnet rundt, og foretrekker du å snakke med oss direkte kan det gjøres via telefon i åpningstidene. Gir du oss litt detaljert informasjon om gulvtype og hva du ønsker å gjøre, kan vi fint komme med en veiledende pris på hva et epoxygulv kommer til å koste.

Dersom du ønsker å legge epoxy i Stavanger/Sandnes og området rundt, ikke nøl med å ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!