Epoxy Oslo

Oslo troner på toppen som Norges største by, og har nesten en million innbyggere. Byen som tidligere var kjent som Christiania, etter Kong Christian IV, fikk status som hovedstad helt tilbake i 1314. Det er flere mindre byer og tettsteder som normalt blir regnet som en del av Oslo, hvor Bærum og Asker er to av de største. Byen er en av Europas raskest voksende, og er stadig å se i toppen på kåringer over verdens beste byer å bo i.

Det brukes mye epoxy i offentlige bygg i Oslo, og ønsker du å få det lagt hos deg i dine bedriftslokale eller i din private bolig, trenger du bare ta kontakt med oss på e-post eller på telefon. Vi legger ditt epoxygulv i Oslo til markedets beste pris!

Hvilke tjenester tilbyr dere i Oslo?

Vi har gode samarbeidspartnere i Oslo og nærområdene som kan legge epoxy i din bolig, butikk, industrigulv eller garasje m.m. Vi tar gjerne en befaring av gulvet for å fastslå hva som bør gjøres, og vi kommer selvsagt frem til en fast pris for hele jobben før vi setter i gang. Vi tilbyr et bredt spekter av ulike farger, og kan tilpasse gulvet slik at du får det akkurat som du ønsker.

Hvor mye vil arbeidet koste?

Det er vanskelig å fastslå på forhånd hvor mye et enkelt arbeid vil koste. Det er avhengig av flere forskjellige faktorer, spesielt hvor mye forarbeid som må gjøres og hvilken stand gulvet er i. Epoxy legges normalt på betong, og den må primes og bearbeides før epoxyen blir lagt. Har du et tregulv eller annet materiale, kan det være best å støpe et lag med betong før massen blir lagt. Skjevheter og sprekker må også også fikses. På tross av at epoxy er et selvutjevnende materiale, vil det ikke fungere som fyllmasse. I garasjer og enkelte bad er det flere som velge å legge inn litt hell i gulvet for å føre vannet vekk, og det er noe vi selvsagt kan være behjelpelig med i forarbeidet.

Når kan jeg bruke gulvet?

Vi vet at det å legge et gulv, spesielt om det gjøres i en bolig eller hos en bedrift, kan være forstyrrende. Et epoxygulv vil trenge opptil noen dager for å hedre helt, men kan i noen tilfeller tåle å bli gått på etter noen timer. Vi er ute etter at jobben blir gjort så enkelt og så lite forstyrrende for deg som mulig, så vi er derfor fleksible når det kommer til både når på dagen gulvet blir lagt og hvilken dag i uken som passer best.

Ta kontakt med oss på enten e-post eller på telefon dersom du ønsker å få lagt epoxy i Osloområdet!