Epoxy Bergen

Bergen, eller byen mellom de syv fjell som den ofte blir kalt, er Norges nest største by, bare slått av Oslo. Bergen, som også er en kommune, ligger i Hordaland og blir ansett som hovedstaden her. I kommunen bor det totalt 275 000 mennesker. Selve byen er nok mest kjent for sin flotte hanseatiske brygge. Den har opp gjennom tidende vært en av Norges viktigste kystbyer og et senter for internasjonal handel. Byen kunne også skryte på seg å være Nordens største by frem til slutten på 1600-tallet. Epoxy Bergen er fremdeles ganske nytt i privatmarkedet her. Du kan virkelig skille deg ut, vil du ha et stilig garasjegulv eller hva med epoksy utenfor huset?

Epoxy Bergen garasjegulv

 

 

 

 

 

 

EpoxyMaling leverer epoxy gulv i hele området og samarbeider med flere profesjonelle aktører. #Epoxy Bergen.

Tjenester i Bergen

Om du ønsker epoksy industrigulv, i boligen din eller i garasjen i Bergen, vil vi kunne hjelpe deg. Vi kommer gjerne på befaring for å se nærmere på det som må gjøres. Vi tar oss av alt som er av forarbeid før gulvet blir lagt. Epoxy legges normalt på betonggulv og underlaget må være "dødt.» Det betyr at det ikke skal være noe bevegelser i gulvet. For eksempel kan det skje med enkelte tregulv som beveger seg i henhold til temperaturen. For slike gulv kan den beste løsningen være å støpe et lite lag med betong før epoxygulvet blir lagt.

Epoxy utendørs foran huset

 

God dialog fører til godt arbeid

Før arbeidet begynner inngår vi alltid i en god dialog med deg som kunde. Slik forsikrer vi oss om at begge parter er innforstått med hva som skal gjøres, når det skal gjøres, og hvordan arbeidet skal bli lagt opp. Du har gjerne egne tanker om hvordan du ønsker sluttresultatet skal se ut, og det er vår jobb å presentere den beste mulige løsningen.

Prisen for å legge epoxy i Bergen er avhengig av hvilket gulv du ønsker, hvor stor jobben er og hva som må gjøres av forarbeid. Vi ønsker alltid mest mulig åpenhet rundt det vi gjør. Et fullt prisoppsett for hele jobben blir selvsagt avtalt og satt opp før arbeidet settes i gang. Ingen skjulte avgifter eller priser her!

Sikker og trygg leverandør, Epoxy Bergen!

Når du leier inn noen til å gjøre en jobb med Epoxy Bergen, kan du føle deg helt trygg på at det er profesjonelle mennesker med god erfaring som kommer og gjør arbeidet. Vi samarbeider kun med leverandører og partnere som kan vise til tidligere vel utført arbeid og som arbeider etter internasjonale standarder.

Vi tar hensyn til miljøet

Den epoxyen som finnes på markedet i dag er noe helt annet enn hva som ble brukt for noe tiår tilbake. Malingen er nær sagt luktfri og fri for de farligste giftstoffene. På tross av at kvaliteten på malingen er blitt bedre for både brukeren og miljøet, er det fortsatt viktig at slikt materiale blir behandler på en riktig og ansvarlig måte. Vi tar derfor alle forholdsregler for å behandle og arbeide på en miljømessig god måte. Når gulvet har herdet er det ingen far, barn kan trygt leke på det.

Ta kontakt med oss i dag for å få lagt ditt epoxygulv i Bergen!