Om oss

Dette er EpoxyMaling!

EpoxyMaling jobber for å være det første heldekkende nettverket av epoxy gulvleggere i Norge, som tilbyr alle kunder en kvalitetstjeneste til fornuftige priser. Vi hjelper med alt fra planleggingen til utførelsen av arbeidet, og jobber for å gi deg det absolutt beste resultatet mulig. Det finnes mange leverandører av epoxy på markedet i dag, noe et enkelt nettsøk viser. Men de fleste leverandørene har lite informative nettsider, og det er vanskelig å få oversikt over hvordan jobben gjøres og hva en kan forvente av sluttresultatet. Vi jobber for å levere profesjonelle løsninger til alt innen epoxy, og gjør det til riktig pris med full åpenhet om hva som skal gjøres, når det skal gjøres og hvordan det skal gjøres.

Konseptet vårt er å bygge et nettverk av de beste og mest erfarne epoxy gulvleggerne i bransjen. Gjennom å ha flere klar til å ta på seg arbeidet, uavhengig av tid og plass, vil vi kunne gi deg som kunde den optimale servicen.

Vi er lett tilgjengelig

Våre tjenester strekker seg rundt i hele landet, og vi kan være raskt på plass hos deg etter du har tatt kontakt med oss på telefon eller e-epost. Vi hjelper deg som sagt under hele prosessen, og du står fritt til å ta kontakt med oss i ettertid om du skulle ha noen spørsmål eller noe du lurer på. Vi har fokus på at det å legge epoxy gulv ikke skal trenge å koste skjorten, men at det skal gjøres av erfarne og trygge arbeidere som er serviceinnstilte.

Blir det billigere å legge epoxy med oss?

Ja, det blir det, og kvaliteten blir høyere! Vi er en riksdekkende tjeneste som består av dyktige og erfarne gulvleggere. Det gjør at vi kan tilby deg den laveste prisen fra en håndverker som med sikkerhet kan ta og utføre oppdraget ditt skikkelig. Kontra andre lignende tilbudstjenester kan du ikke stole på at personen du får er tilstrekkelig kvalifisert, men det kan du gjennom en spesifisert tjeneste som EpoxyMaling. Et epoksy gulv som ikke blir lagt skikkelig kan føre til problemer som at gulvet sprekker etter kort tid, og at det blir store ujevnheter i underlaget. Så du sparer deg med andre ord for mye frustrasjon ved å benytte deg av fagfolk.

Epoxygulv i oppholdsrom

En investering i fremtiden

Det å legge et epoxy gulv er en investering som du skal ha gleden av i mange år fremover. Derfor er det viktig for oss at du føler deg helt trygg på at du vil bli 100% fornøyd med sluttresultatet. Det gjør vi gjennom å planlegge arbeidet nøye med deg, og sørge for at personellet som utfører jobben er både kvalifisert og har god erfaring.

Vil sluttresultatet bli som jeg tenkte, og blir det tatt miljøhensyn?

Vi sørger for gjennom god veiledning og kommunikasjon at resultatet blir i henhold til det du ønsker og forventer. Fra et miljømessig perspektiv vil alle våre samarbeidspartnere bruke de beste produktene, og behandler alt av materiell på en ansvarlig måte. Selve epoxyen som blir brukt i dag er mye bedre og har høyere kvalitet enn hva som blir brukt tidligere. Den er nærmest luktfri og mer miljøvennlig. Så du kan være trygg på at du får et gulv som holder i mange år, og som ikke slipper ut giftige stoffer.

Vær trygg på at ditt epoxygulv blir lagt riktig, og velg EpoxyMaling til jobben!