Nyheter

Hva med fliser eller epoxy garasje gulv over keramiske fliser?

Det er malingsprodukter for fliser som er designet for å fungere med keramiske fliser. Disse produktene gjør det de gjør godt nok, men de er ikke det samme som et epoxy gulvbelegg. Det vil få fliser og fugemasse malt i en farge, som ligner utseendet til malt murstens. I tillegg vil malingen skli og skrelle som enhver maling. Du får ikke et epoxy belegg som forsterker gulvet og motstår riper og misfarging.

Du kan også finne "et lag av epoxy" på maskinvarebutikken. Det virker praktisk, men det faktum at det bare er en enkel formel betyr at du ikke får ferdiglaget av primerlaget og det klare lag. Disse produktene kan overvinne maling, men ikke keramiske fliser.

Profesjonell epoxy belegg for keramiske fliser

Epoxy holder bedre på grove og slipte overflater. Den glatte og elegante overflaten på keramiske fliser bør fjernes før epoxy påføres. Vi kan slipe gulvet, men det er generelt bedre å fjerne flisene helt.

Når du har fjernet din keramiske fliser for å utsette betonggulvet under, vil du være klar for en langsiktig løsning. Våre avanserte polymerbelegg krever ikke et syreangrep, og det er faktisk ingen VOC eller giftig røyk i det hele tatt. Prestige gulv holder seg til betong, skaper en gummimembran som motstår bakterier og vann. Det er faktisk sterkere enn betong i seg selv!